ZAJTRK:
ananas
nemasten jogurt
ovseni kosmiči
kava
KOSILO:
ŠPAGETI PO VRTNARSKO (15 dag korenja, 15 dag cvetače, 15 dag brokolija, 15 dag graha, 1/2 kg špagetov, 2 dcl mleka, 3 dag masla, sol, muškatni orešček, peteršilj, malo belega vina, česen): Korenje narežemo na kocke. Vso zelenjavo skuhamo in odcedimo. Iz moke, masla in mleka naredimo bešamel, dodamo muškatni orešček, sol, poper, česen in peteršilj ter vino in omako prevremo. Dodamo kuhano zelenjavo. Špagete skuhamo, odcedimo ter prelijemo z omako.
VEČERJA:
RIŽ V SOLATI (30 dag kuhanega riža, 1 pločevinka kuhanega graha, 20 dag nemastnega sira- narezanega na koščke, 20 dag kuhanega in na trakove narezanega korenja, 1 kuhano piščančje oprsje- narezano na kocke, sol po okusu, 1 žlička zdrobljene bazilike, 1 žlica olivnega olja, 3 žlice vinskega kisa, 10 rdečih redkvic za okrasitev): Sestavine dobro zmešamo in ohladimo v hladilniku. Solato lahko ponudimo v solatni skledi, ki jo okrasimo z redkvicami, navezanimi v rožo. Lahko pa jo postrežemo v širokih kozarcih ali v prerezanih svežih paprikah. Namesto piščančjega mesa lahko vzamemo tudi meso bele ribe ali tunino.